Κρεμαγιέρα - Επισκευή Κρεμαγιέρας - Ανακατασκευή Κρεμαγιέρας


Κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα μικρά φορτηγά.

Η κρεμαγιέρα είναι η καρδιά και το σημαντικότερο μέρος του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος σας.

Πιο συγκεκριμένα για την κρεμαγιέρα:

Υπάρχουν τρία είδη κρεμαγιέρας:

  • Υδραυλική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με υδραυλική υποβοήθηση )
  • Ηλεκτρική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με ηλεκτρική υποβοήθηση)
  • Μηχανική κρεμαγιέρα (οι μηχανικές κρεμαγιέρες δεν διαθέτουν υποβοήθηση)


Τα προβλήματα της κρεμαγιέρας :

Τα συνηθέστερα προβλήματα που προκύπτουν στις κρεμαγίερες είναι διαρροή λαδιών, θόρυβος στην κρεμαγιέρα, αστάθεια του αυτοκινήτου στο δρόμο,έντονα χτυπήματα στο τιμόνι όταν το αυτοκίνητο διέρχεται από ανωμαλίες του οδοστρώματος καθώς και η βαριά αίσθηση του τιμονιού κατα την οδήγηση.


Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει την εγγυημένη επισκευή και των τριών τύπων κρεμαγιέρας.

Επισκευάζουμε την κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η απόλυτη εξειδίκευση μας γύρω από το αντικείμενο μας αναδεικνύουν στους πλέον κατάλληλους για να αναλάβουμε την ανακατασκευή της κρεμαγιέρας σας.

Το υδραυλοδυναμικό μας δοκιμαστήριο ελέγχει την κρεμαγιέρα σας, προσομοιώνοντας συνθήκες έντονης οδήγησης πριν από την παράδοση σε εσάς, για να είστε σίγουροι για την επιτυχία της επισκευής.


Δεσμευόμαστε για την παραλαβή και παράδοση της κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως το πελατολόγιο μας αποτελείται από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες και συνεργεία από όλη την Ελλάδα καθώς και από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Για την επισκευή κρεμαγιέρας, μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε μας.Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!