Υδραυλικά Τιμόνια - Επισκευή Τιμονιού

Στο εργαστήριό μας επισκευάζονται όλα τα υδραυλικά τιμόνια.

Διαθέτουμε τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής των υδραυλικών τιμονιών, καθώς και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

Το υδραυλοδυναμικό μας δοκιμαστήριο ελέγχει το υδραυλικό τιμόνι, προσομοιώνοντας συνθήκες έντονης οδήγησης πριν από την παράδοση σε εσάς, εξασφαλίζοντας την επιτυχή επισκευή και τη σωστή λειτουργία του.


Υδραυλικό τιμόνι είναι το σύστημα διεύθυνσης που τοποθετείται σε μεσαίου και βαρέως τύπου οχήματα.

Από μικρά Φορτηγά εως πούλμαν,λεωφορεία , τράκτορες και μεγάλα χωματουργικά οχήματα. Η επισκευή υδραυλικών τιμονιών επομένως απαιτεί εξειδίκευση , πείρα και τεχνογνωσία και υπευθυνότητα μιας και απευθύνεται άμεσα σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό , τις μεταφορές και τη βιομηχανία.

Η επισκευή υδραυλικών τιμονιών επομένως απαιτεί εξειδίκευση , πείρα και τεχνογνωσία και υπευθυνότητα μιας και απευθύνεται άμεσα σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό , τις μεταφορές και τη βιομηχανία.


Το σημαντικότερο για εμάς είναι πως μας εμπιστεύονται οι περισσότερες εταιρείες τουρισμού στην Ελλάδα όπως και οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρeίες και βιομηχανίες εξόρυξης ορυκτών για την επισκευή και συντήρηση υδραυλικών τιμονιών.

Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.